Παναγιώτης Πετρής

Ειδικός Επιστήμονας


Ο Παναγιώτης Πετρής αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών και Περιβαλλοντολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Imperial College του Λονδίνου, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (Msc) στην Διαχείριση Κινδύνου από το Cass Business School του Πανεπιστημίου του Λονδίνου CITY και είναι υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα το real estate finance.

Έχει απασχοληθεί επί πολλά έτη ως Project Manager στην Ελληνική Κατασκευαστική Αγορά αναλαμβάνοντας έργα στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό.

Ο Παναγιώτης Πετρής έχει εμπειρία διδασκαλίας σε προπτυχιακό επίπεδο από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι στον τομέα του Real Estate Finance και στις επενδύσεις στην αγορά ακινήτων. Άρθρα του σχετικά με το real estate έχουν παρουσιαστεί σε επιστημονικά συνέδρια, διεθνή και εγχώρια.