Αλεξάνδρα Φραγκουδάκη

Λέκτορας


Η Αλεξάνδρα Φραγκουδάκη είναι λέκτορας στον Τομέα Οικονομικής και Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.

Διδάσκει τα μαθήματα: «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ» στα ελληνικά και αγγλικά, «Μάρκετινγκ Υπηρεσιών», «Οικονομική και Διοίκηση των Μεταφορών» και «Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων». Είναι ακαδημαϊκή υπεύθυνη διμερών Πανεπιστημιακών συμφωνιών του Τμήματος στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Business School του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, όπου απέκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων με έμφαση στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων και Οργανωσιακή Συμπεριφορά και του Πανεπιστημίου Westminster του Λονδίνου, όπου εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Οικονομική και Διοίκηση των Αερομεταφορών.

Έχει εργασιακή εμπειρία στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στον ιδιωτικό τομέα, στον κλάδο των υπηρεσιών. Διετέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας και, επί δεκαετία, εξωτερική συνεργάτης του Τμήματος Αερομεταφορών του College of Aeronautics του Πανεπιστημίου Cranfield στο Ην. Βασίλειο.

 Γρυπάρειο Μέγαρο,
4ος όροφος, γραφείο 424
210 368 9439
alexfrag@econ.uoa.gr