Λαμπρινή Πήχα

Δόκτωρ


Η Λαμπρινή Πήχα είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ και πτυχιούχος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ίδιου Πανεπιστημίου (Ο.Π.Α.) Έχει λάβει πλήθος βραβείων και υποτροφιών για την εξαιρετική της επίδοση καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της, μεταξύ των οποίων και υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Ως ερευνήτρια του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ του Ο.Π.Α., έχει αναλάβει το συντονισμό και διαχείριση πλήθους ερευνητικών και συμβουλευτικών έργων για λογαριασμό ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών. Η επιστημονική της έρευνα επικεντρώνεται στους τομείς της Επώνυμης Πολιτικής των Επιχειρήσεων (Branding), του Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, της Στρατηγικής Μάρκετινγκ Τουριστικών Προορισμών (Destination Marketing), και της Μεθοδολογίας Έρευνας Αγοράς. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (EMAC) και της Academy of Marketing Science (AMS).

Αυτή τη περίοδο διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Διεθνούς Μάρκετινγκ (PR.I.MA.) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και σε εκπαιδευτικά προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου.